Kip in Touch biedt u de lusten maar niet de lasten van een full service bureau. Dit is mogelijk doordat we onze diensten uitvoeren binnen een maatschap van specialisten zonder personeelskosten of facilitaire lasten. Mail ons gerust voor een offertevergelijking

EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN

Eind 2006 startte Henny Doppenberg haar grafisch onderneming voor offline en online media. Als grafisch ontwerpster heeft zij oog voor detail, kleur en vormgeving. Inmiddels is grafisch ontwerpbureau Kip in Touch uitgegroeid tot een full service onderneming met een netwerk van betrouwbare partners.

Met deze bundeling van krachten is Kip in Touch in staat om gespecialiseerde vakkennis aan te bieden tegen scherpe tarieven op het gebied van huisstijlontwikkeling, grafische vormgeving, drukwerk, vakfotografie, tekstschrijven, website ontwikkeling, digitale media en bijbehorende technieken. De nauwe samenwerking van Kip in Touch met haar partners zorgt voor een goede sfeer in het kippenhok. Betrouwbare service en zorgvuldige uitvoering is onze gezamenlijke missie.

OFFLINE MEDIA

Grafisch ontwerpbureau Kip in Touch ontwikkelt uw huisstijl door in de vormgeving van reclame drukwerk tot promotiemateriaal. Folders, vakbladen, boeken, rollupbanners, autoreclame, vlaggen… Reclame maken doen wij op en langs de weg.

ONLINE MEDIA

Inmiddels is een website een van de eerste indrukken van uw bedrijf. Grafisch ontwerpbureau Kip in Touch versterkt de structuur van uw site met het webdesign. Of u nu een grote of kleine website wilt maken, een online portfolio wilt weergeven of een webshop wenst. Wij maken uw professionele website zonder torenhoge kosten.

Tot uw dienst!